Bureau

VISIE

Gevestigd in Breda

Bureau Ha architecten is een architectenbureau dat zich heeft gevestigd in de gemeente Breda dat is gespecialiseerd in het ontwerpen van lichte, ruimtelijke en bijzondere ruimtes. Voornamelijk ligt de focus op de particuliere- en de klein-zakelijke markt, omdat we het ontwerp dan persoonlijk kunnen benaderen. Daardoor kunnen we ons richten op hetgeen waar we goed in zijn: omgevingen ontwerpen voor mensen. Op deze manier krijgt u maatwerk waarmee u zich gegarandeerd onderscheidt van de rest.

 

Eigen huis bouwen

Bureau Ha architecten is een enthousiast en meedenkend architectenbureau dat op een geheel eigen wijze het ontwerp proces samen met u aangaat. We begeleiden u tijdens het ontwerp- en bouwproces. Omdat een eigen huis bouwen geen eenvoudige opgave is. We zorgen er ook voor dat er alle ruimte is voor uw wensen, zodat het ontwerp is doordrongen van uw persoonlijkheid.

 

Eigenzinnig, creatief en praktisch

Bij Bureau Ha architecten krijgt u een flinke dosis eigenzinnigheid, vaardigheid, creativiteit en kennis van zaken. De combinatie met het conceptuele denken zorgt ervoor dat er resultaten ontstaan waar u in eerste instantie niet aan zou denken. Ondanks de eigenzinnigheid wordt de functionaliteit natuurlijk nooit uit het oog verloren. Waardoor de designs niet alleen mooi zijn, maar ook super efficiënt en functioneel. Ondanks dat we in de gemeente Breda zijn gevestigd, werken we uiteraard ook buiten deze mooie stad.

HEREN VAN HA

Wilco Boogert

Wilco Boogert (Breda, 1989), studeerde bouwkunde aan de Avans Hogeschool van Tilburg en studeerde in 2014 af aan de Technische Universiteit van Eindhoven. 

In de periode na zijn afstuderen is hij direct Boogert Architectuur gestart om op deze manier voor verschillende architectenbureaus als freelancer werkzaamheden te verrichten.

Sinds 2017 zet Wilco zich vol passie in voor Bureau Ha architecten en vormt hij samen met Bjorn Kasandikromo de directie van het bureau.

Bjorn Kasandikromo

Bjorn Kasandikromo (Breda, 1983) is in 2011 afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Dit deed hij na een driejarige opleiding aan de HTS in Tilburg. Daarvoor heeft hij drie jaar gestudeerd aan de MTS in Breda.

Na zijn afstuderen aan de TU in Eindhoven, is hij als architect gaan werken voor Jeanne Dekkers in Delft. Na twee mooie jaren in dienstverband richtte hij architectenbureau Studio Kromo op en ging aan de slag als freelance BNA architect.

Sinds 2017 is Bjorn vol overgave actief bij Bureau Ha architecten en vormt hij samen met Wilco Boogert de directie van het bureau.

VACATURES

Op dit moment zijn er geen vacatures.