Een architect is niet duur

architectenkosten

Een architect is niet duur

Waarom zou je een architect inschakelen als de buurjongen of de bevriende aannemer ook wel een tekening kan maken van jouw droomhuis omdat dat minder zal kosten? Deze gedachte kan er juist voor zorgen dat het nooit jouw droomhuis zal worden. Het gaat er bij jouw droomhuis namelijk niet om dat er een tekening van wordt gemaakt, maar dat het huis precies voor jou is bedacht en dat het naar jouw wensen is ontworpen.

Aan het begin van ons ontwerpproces zorgen wij ervoor u eerst te leren kennen en goed te luisteren zodat wij weten wat u zoekt in een huis en thuis. Wij zullen hierbij de juiste vragen kunnen stellen doordat we gedetailleerd en ver vooruit kunnen denken. Al uw woonwensen verwerken wij vervolgens in uw ontwerp. Wij durven u te garanderen dat al uw woonwensen terug zullen komen in het ontwerp.

Doordat wij, samen met u, het ontwerpproces grondig hebben doorlopen en het ontwerp op uw nabije toekomst hebben ontworpen, hoeft u zich voorlopig geen zorgen meer te maken over de grootte, flexibiliteit, of waarde van uw huis.

Geen reactie's

Geef een reactie