Nieuwbouw woonhuis Jufferlaan Son

aannemer

Over dit project

Aannemer

De samenwerking met de partij die deze woning diende te bouwen, stond hoog in het vaandel vanwege de nauwkeurige detaillering. Alleen op die manier konden we samen met de aannemer van Kaathoven Bouw ervoor zorgen dat de woning precies is gebouwd zoals is ontworpen.

 

Vormgeving

Niet alleen de vorm van deze riante vrijstaande woning heeft ervoor gezorgd dat het een moderne uitstraling verkregen. De gekeimde gevels waarin zich grote glasvlakken bevinden hebben ook een bijdrage geleverd aan zijn uitstraling. Door op verschillende plaatsen een donkerbruin aluminium gevelpaneel met wisselende stroken toe te passen, werd de woning weer wat menselijker.

 

Techniek

De glasvlakken die op het zuiden zijn georiënteerd zijn voorzien van elektrische screens. Deze zijn subtiel opgenomen in de detaillering van de woning. Op deze wijze is er nog een tweede woning ontworpen in dezelfde woonwijk.

Opdrachtgever

particulier

Datum oplevering

2016-2017

Plaats

Son

Fotografie

Bureau Ha architecten