Nieuwbouw woning Beekjuffer Son

nieuwbouw woning

Over dit project

De locatie bevindt zich in de woonwijk Sonniuspark ten noorden van Son. De moderne vrijstaande nieuwbouw woning heeft twee verdiepingen waar zich de leefruimten bevinden. Omdat er slechts twee verdiepingen boven het maaiveld gebouwd mocht worden, is er een kelder onder de woning geplaatst. De kelder krijgt daglicht binnen via een beloopbaar daklicht dat uitmondt in de eigen tuin. Om op duurzame wijze elektriciteit op te wekken, zijn er op het dak zonnepanelen gelegd.

 

Details

I.s.m. architect Jeroen Groenen zijn de bouwkundige details van deze nieuwbouw woning nauwkeurig ontwikkeld. De techniek en verfijnde stijl van de opdrachtgever heeft hierbij een grote rol gespeeld. Omdat het een moderne strakke woning betreft, is er voor gekozen om de ventilatierooster samen met de zonweringen volledig weg te werken.ย Op deze wijze is er nog een tweede woning ontworpen in dezelfde woonwijk.

Opdrachtgever

particulier

Datum oplevering

2016-2017

Plaats

Son

Fotografie

Bureau Ha architecten