Buitenruimte Bavel

vergunningsvrij bouwen

Over dit project

Aan de rand van Breda is door Bureau Ha Architecten voor een moderne woning een 1300 m2 grootte buitenruimte ontworpen. Het was de wens van de opdrachtgever zonder het gebruik van planten en groenvoorzieningen toch een moderne tuin te realiseren waarbij de focus ligt op voldoende en verschillende relax-plekken.

 

Er zijn twee centrale assen tactisch geplaatst waaraan de plekken zijn gepositioneerd: het lounge-gedeelte, het zwembad, het zon-terras, het jacuzzi-gedeelte, het kindergedeelte etc. Door het eveneens tactisch plaatsen van twee kleine paviljoentjes ontstaat er voldoende ruimte in zon of schaduw en is er direct voldoende overzicht over de diverse plekken.

 

De krachtige opzet sluit aan bij het woonhuis en haar opdrachtgever. Door het gebruik van beperkte elementen en heldere materialen is deze tuin uniek met een strakke ibiza-style.

Opdrachtgever

particulier

Datum oplevering

2018

Plaats

Bavel

Afbeeldingen

Bureau Ha architecten